Harper Beckham: Οι τρυφερές ευχές των γονιών της για τα γενέθλιά της

Η μικρή κόρη του David και της Victoria Beckham έγινε 10 ετών

Τα γενέθλιά της είχε η Harper Seven, το τέταρτο παιδί του David και της Victoria Beckham, το περασμένο Σάββατο.

Η όμορφη κόρη του πασίγνωστου ζευγαριού έγινε 10 ετών και η μητέρα της, Victoria, δημοσίευσε στο instagram ένα πολύ γλυκό βίντεο από μια παλαιότερη χορευτική "παράσταση” της Harper στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Στο βίντεο η μικρή φαίνεται να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο δωμάτιο και στη συνέχεια να χορεύει κλακέτες, για να αποσυρθεί σε έναν άλλο χώρο όταν τελειώσει το νούμερό της.

«Χαρούμενα 10α γενέθλια στη Harper Seven, την πιο όμορφη νεαρή κυρία μέσα και έξω. Ευγενική, γεμάτη αγάπη, φροντίδα και γλυκεία. Είσαι τα πάντα για εμάς, σε αγαπάμε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεσαι 10 χρονών σήμερα», έγραψε.

Μέσω των social media της ευχήθηκε και ο μπαμπάς της, David, ο οποίος ανέβασε μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία του με τη μικρή στην αγκαλιά του: «Χαρούμενα 10α γενέθλια στην όμορφη κοπέλα μου, στο κορίτσι με την μεγαλύτερη καρδιά και το πιο γλυκό χαμόγελο. Σε αγαπάμε πολύ, μεγάλο μας κορίτσι. Σε παρακαλώ, σταμάτα να μεγαλώνεις... Σε αγαπώ #HarperSeven».

Αλλά και ο αδερφός της, Cruz, έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στο μικρότερο μέλος της οικογένειας, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τους στο πέρασμα των χρόνων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top