Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πάλι τη Νικολέτα θα διάλεγα»

Του έχει ξαναγίνει πρόταση για το «Bachelor»;

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι Έλληνες που έδωσαν χθες το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Νίκου Μουτσινά για την τελευταία εκπομπή της σεζόν. Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Τελικά αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του!

Ο πρώην Bachelor κατά την έξοδό του από το στούντιο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν είχε προτάσεις για να λάβει μέρος ξανά στο «The Bachelor»:

Βασιλάκος για Τσομπανίδου: Δεν ήθελα επανασύνδεση - Ένα «χρόνια πολλά» είπα

«Από το δικό μου το μυαλό δεν πέρασε, τώρα αν πέρασε από τους ανθρώπους του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει, αλλά… Δεν θα το ξαναέκανα. Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άνδρες και πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους».

βασιλακος νικολετα τσομπανίδου

O Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε και πώς είναι η σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου μετά τον χωρισμό τους: «Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια. Με τη Νικολέτα όχι τόσο το τελευταίο διάστημα, γιατί νομίζω ότι είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος». 

Τέλος για την απόφασή του να επιλέξει τη Νικόλ και για το αν πήρε πίσω το μονόπετρο που της έδωσε, εξομολογήθηκε: «Και να ξαναγύρναγα το Bachelor πάλι τη Νικολέττα θα επέλεγα. Φυσικά και δεν πήρα πίσω το μονόπετρό της».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top