Λάκης Λαζόπουλος: Με θρόμβωση στο πόδι - Είχε κάνει τη 2η δόση του εμβολίου

Εξετάζεται αν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer

Δείτε την πρόσφατη συγκινητική συνομιλία του Λάκη Λαζόπουλου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Ευτυχείτε

Μία μικρή θρόμβωση στο πόδι έπαθε ο Λάκης Λαζόπουλος το περασμένο Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για την περιπέτεια της υγείας του: «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πλέον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο ώστε να βρεθεί η αιτία της θρόμβωσης.

«Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης» αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Πριν από το περιστατικό παραδέχεται πως διακατεχόταν από ισχυρό στρες, ωστόσο το συνδέει με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» τονίζει ο ηθοποιός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. 

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος – Ακυρώνονται οι παραστάσεις του

Όπως ανέφερε και στην ανακοίνωση που ανάρτησε στο Instagram, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος αναρρώνει σπίτι του. 

Μετά από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», που ετοίμαζε, καθώς χρειάζεται ξεκούραση.

Πλέον είναι καλά στην υγεία του και εν αναμονή των οριστικών αποτελεσμάτων ετοιμάζει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την έκθεση ζωγραφικής του στην Γκαλερί Καποπούλου στην Πάρο τον Αύγουστο.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top