Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα πάω να δω τον Λιγνάδη στη φυλακή»

Τι είπε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή μετά από καταγγελίες δύο παθόντων, ενώ τον περασμένο Μάρτιο μία τρίτη καταγγελία σε βάρος του για βιασμό, με θύμα ενήλικο σε αυτήν την περίπτωση, οδήγησε στην άσκηση δεύτερης ποινικής δίωξης εναντίον του.

Όταν ο Χειλάκης ήταν σερβιτόρος και ο Παπανδρέου του άφηνε πουρμπουάρ

«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη. Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχτεί. Θα πάω να τον δω στη φυλακή. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει», είπε αρχικά στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ακόμα πρόσθεσε: «Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top