Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δε βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»

Αποκάλυψε ότι σηκώνει το τηλέφωνο και ζητάει δουλειά!

Δείτε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου στο Pop up

Έχει μεγάλη αγάπη στην κόρη που απέκτησε με την Τάνια Τρύπη, την Τζένη Καζάκου, που κληρονομώντας το ταλέντο της οικογένειας, ασχολείται κι εκείνη με την υποκριτική.

Η γλυκιά φωτογραφία της Τζένης Καζάκου με τον μπαμπά της

Μιλώντας στην εκπομπή Pop up, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως περήφανος μπαμπάς, δήλωσε για την κόρη του. «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δε βλέπω καθόλου τη μητέρα μου (σ.σ τη σπουδαία ηθοποιό Τζένη Καρέζη). Δε νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».

Μπαμπάς και κόρη έχουν την απόλυτη σχέσης αγάπης και στοργής! /Φωτογραφία Instagram

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη έκλεψε τις εντυπώσεις!

Όσον αφορά στην περίοδο της πανδημίας, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε: «Η καραντίνα ήταν τραγική για μένα, καθόμουν 1,5 χρόνο. Υποδύομαι τον Κολοκοτρώνη στην παράσταση Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του. Παλιά περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, τώρα πια δεν το κάνω. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω δουλειά, δεν είναι ντροπή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Pop Up

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top