Κόνι Μεταξά: Το μέγιστο ποσό που έχει λάβει για μία ανάρτηση στο Instagram

Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση

Για τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και το μέγιστο ποσό που έχει πάρει για μια ανάρτηση στο Instagram μίλησε η Κόνι Μεταξά

Σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως το μέγιστο ποσό που έχει πάρει για μία ανάρτηση στο Instagram είναι 1.500 ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Η 30χρονη τραγουδίστρια είπε επίσης πως έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις, όπως μπότοξ, υαλουρονικό, καθώς και πως έχει διορθώσει το στήθος της. 

Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση;

Για τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, ανέφερε πως όταν τον είδε πρώτη φορά δεν της άρεσε καθόλου. «Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός» είπε γελώντας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Τέλος, ανέφερε ότι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή, «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι αυτό που δεν της αρέσει καθόλου από τα τραγούδια του πατέρα της. «Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές... έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα”. Αυτό είναι ψέμα, δεν ισχύει» ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Η 30χρονη τραγουδίστρια και performer είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά. Έχει μεγάλη δραστηριότητα στο instagram και πέρυσι μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, ήταν οι μεγάλοι νικητές του J2US.  Η Κόνι Μεταξά είναι σε σχέση με τον πολίστα Μάριο Καπότση, περισσότερο από έναν χρόνο, και όπως φαίνεται, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top