Έλενα Τσαγκρινού: Μπήκε σε billboard στην Times Square

Νέα διεθνής διάκριση μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στη Eurovision

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον τελικό της Eurovision 

Για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Έλενα Τσαγκρινού! Περίπου ένα μήνα αφότου εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «El Diablo», μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης. 

Έλενα Τσαγκρινού: Οι New York Times επέλεξαν φωτογραφία της


 Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας, η Έλενα Τσαγκρινού έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Έλενα Τσαγκρινού Μπήκε σε billboard στην Times Square
 
Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι στην playlist με το «El Diablo», το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube ανά την Ευρώπη, μετρώντας πάνω από 12 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 22 εκατομμύρια views, ενώ μπήκε και στο top10 της λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως.

Παράλληλα, η Έλενα Τσαγκρινού πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας. Η παρουσία της τραγουδίστριας στην Times Square έρχεται τη στιγμή που ετοιμάζει το καινούργιο της μουσικό κομμάτι, ένα ντουέτο με τον ταλαντούχο νέο τραγουδιστή Δημήτρη Ταταράκη με τίτλο «Η Ζωή Συνεχίζεται», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top