Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Πλέον δεν κρυβόμαστε με τη Μαρινέλα. Θα τη φιλήσω έξω»

Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν την είδε στο GNTM

Δείτε τη συνέντευξη του Ηρακλή στη «Φωλιά των Κου Κου»

Υπήρξε ο πρώτος άντρας μοντέλο που κέρδισε την καρδιά των Ελληνίδων και τον μεγάλο τίτλο του GNTM 3.

Ο λόγος για τον Ηρακλή Τσουζίνοβ που το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου με άκρως εξομολογητική διάθεση.

Ηρακλής Τσουζίνοβ-Μαρινέλα Ζύλα: Οι αγκαλιές και τα πειράγματα στο Ζάππειο

Ο νικητής του GNTM 3 μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα μετά το τέλος του διαγωνισμού, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Ηρακλής Τσουζίνοβ

Για πρώτη φορά εξομολογήθηκε αυτό που τόσο καιρό φημολογούταν, ότι δηλαδή είναι σε σχέση με την πρώην συμπαίκτρια του Μαρινέλα Ζύλα.

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με τη Μαρινέλα, κάνουμε ό,τι θέλουμε κι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τη φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δε θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δε θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες. Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα», είπε αρχικά. 

Ηρακλής Τσουζίνοβ Μαρινέλα Ζύλα

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Μαρινέλα Ζύλα στο Ζάππειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ηρακλής Τσουζίνοβ - Μαρινέλα Ζύλα: Σε τρυφερές στιγμές στο Κολωνάκι

Ηρακλής Τσουζίνοβ Στη Φωλιά των Κου Κου

Στη συνέχεια αποκάλυψε την πρώτη σκέψη του όταν την είδε στο κάστινγκ του GNTM. «Όταν την είδα είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω ''εντάξει όπως κάτσει, εγώ θα είμαι ο εαυτός μου''. Με τη Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top