Dior Celebrates Greece: Μπριζίτ Μακρόν και Μαριόν Κοτιγιάρ στο Καλλιμάρμαρο

Όσα θα δούμε την Πέμπτη στην επίδειξη μόδας που εξυμνεί την Ελλάδα

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στο Καλλιμάρμαρο όπου την Πέμπτη 17 Ιουνίου ο διεθνής Οίκος Υψηλής Ραπτικής Dior θα παρουσιάσει τη συλλογή Made in Greece, σε μια εκδήλωση που θα έχει παγκόσμια προβολή και θα μεταδοθεί ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη «Φωλιά των Κου Κου» τα φώτα του Καλλιμάρμαρου θα ανάψουν στις 20:00 για να ξεκινήσει το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο  ο Οίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι εικόνες της Αθήνας και της Ελλάδας θα φθάσουν παντού, όπως και η μοναδικότητα των δημιουργιών του Dior με τα ελληνικά στοιχεία και την ελληνική σφραγίδα.

Να σημειωθεί ότι οι δημιουργίες που θα παρουσιαστούν στο ιστορικό μνημείο έχουν σχεδιαστεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους, μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα.

Έλληνες και Ελληνίδες θα είναι και οι φωτογράφοι που θα αναλάβουν τη φωτογράφιση της Cruise συλλογής του Dior σε διάφορα σημεία των Αθηνών και όχι μόνο, ενώ εκατοντάδες άλλοι επαγγελματίες Ελληνίδες και Έλληνες, μουσικοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες, και τεχνικοί, θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Ο διεθνής Οίκος προκειμένου να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά φορέματα, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών (από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα) όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν live σε κατάλληλους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event.

Η ίδια δυνατότητα θα δοθεί το βράδυ της Πέμπτης και στους κατοίκους της πρωτεύουσας που θα μπορούν να δουν ζωντανά τη φαντασμαγορική εκδήλωση που τιμά την Ελλάδα, στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον  θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην Πλάκα.

Μπριζίτ Μακρόν Μαριόν Κοτιγιάρ

Μπριζίτ Μακρόν & Μαριόν Κοτιγιάρ θα είναι ανάμεσα στις διάσημες καλεσμένες του Dior

Μπριζίτ Μακρόν & Μαριόν Κοτιγάρ στο Καλλιμάρμαρο

Ανάμεσα στους 400 επίτιμους καλεσμένους, φημολογείται ότι θα είναι η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, αλλά και η Γαλλίδα κινηματογραφική σταρ Μαριόν Κοτιγιάρ

Στην πασαρέλα θα περπατήσει ένα από τα γνωστότερα Ελληνίδες μοντέλα, η Ροζάνα Γεωργίου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top