MasterChef - Τζιοβάνι: Ο γάμος του, οι δυσκολίες και η εργασία στο Νεπάλ

Ο πρώην παίκτης του MasterChef Τζιοβάνι Σκαράτζι στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι από το MasterChef 5 έδωσε την πρώτη του συνέντευξη εκτός στούντιο στη «Φωλιά των Κου Κου» και εξομολογήθηκε άγνωστες ιστορίες της ζωής του, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες του γάμου.

Η αγάπη του για το ποδήλατο 

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι από το MasterChef 5  ποδήλατο νεπάλ

Ο πρώην παίκτης του MasterChef είπε ότι του άρεσε τόσο πολύ το ποδήλατο, που μία φορά ταξίδεψε από το Μπάρι της Ιταλίας ως την Ηγουμενίτσα με πλοίο και από εκεί ως την Αθήνα συνέχισε με το ποδήλατό του.

Του πήρε περίπου 10 μέρες να φτάσει στην ελληνική πρωτεύουσα και κοιμόταν σε αιώρες στο δάσος, έχοντας μαζί μόνο τον σάκο του και ένα γκαζάκι για καφέ.

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του

Όταν ρωτήθηκε από τη Νάντια Ρηγάτου ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του, ο γοητευτικός Ιταλός είπε πως πέρασε έναν χρόνο στο Νεπάλ, δουλεύοντας εθελοντικά σε ΜΚΟ. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και ανθρωπολογία και ήθελε να δουλέψει επάνω σε αυτό.

Ο γάμος και οι δυσκολίες του

τζιοβανι

Ο Τζιοβάνι με την όμορφη, Ελληνίδα σύζυγό του

Ο Τζιοβάνι είναι οκτώ χρόνια παντρεμένος και μιλά για τις... θυσίες του γάμου «Δεν περίμενα να παντρευτώ, αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Ο γάμος έχει θετικά, αλλά έχει και δυσκολίες. Σου δίνει μία ηρεμία και μία σιγουριά, αλλά πρέπει να κόψεις πολλά από τον εαυτό σου. Τα πολλά έξοδα, τα ταξίδια».

τζιοβανι σκαρατζι συζυγος κόρη παιδιά

Ο Τζιοβάνι και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μία κορούλα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top