Η Σολωμού απαντά στη Λατινοπούλου: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση»

Η ηθοποιός έδειξε το σώμα της ανεβάζοντας φωτογραφίες με εσώρουχα

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Instagram

Για τις ατέλειες του σώματός της μίλησε ανοιχτά η Μαρία Σολωμού μέσω Instagram απαντώντας με τον δικό της τρόπο στις δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου που έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

«Αρπάχτηκαν» Λατινοπούλου-Σκορδά: «Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;»

Η τελευταία εκφράστηκε με άκομψο τρόπο για τις γυναίκες που δε συμβαδίζουν με τα «πρότυπα ομορφιάς», λέγοντας πόσο πολύ απεχθάνεται να βλέπει αξύριστες μασχάλες και πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών, ενώ σχολίασε αρνητικά και τις γυναίκες με κυτταρίτιδα ή ραγάδες.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στα social για τις τρίχες και την κυτταρίτιδα

Η ηθοποιός της απάντησε δημοσιεύοντας πέντε αρετουσάριστες φωτογραφίες στις οποίες φοράει μόνο τα εσώρουχά της τονίζοντας πως έχει ραγάδες από τα 13 της και κυτταρίτιδα από τα 18.

Λατινοπούλου: Βολές από Φουρέιρα, Συνατσάκη, Δούκα και Παύλο Χάππιλο

«Μέσα σ’ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες, όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού μας δείχνει την κυτταρίτιδά της

Μαρία Σολωμού μας δείχνει τη χαλάρωση στην κοιλιά της

«Έχω ραγάδες απ’ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ’ τα 18 και εσχάτως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές τη βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ, μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες….. και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί η απάντηση ”εσύ μη μιλάς” είναι ομόφωνη» προσθέτει η ηθοποιός.
«Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!!Δεν αποτελώ εξαίρεση,……. η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…» αναφέρει και συμπληρώνει: «Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!….καθόλου δεν πειράζει….».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top