Λατινοπούλου: Βολές από Φουρέιρα, Συνατσάκη, Δούκα και Παύλο Χάππιλο

Aντιδράσεις για το viral βίντεο με τις «αξύριστες μασχάλες»

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Instagram

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανάρτηση της πολιτευτού της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου, σε σχέση με την εμφάνιση των ανδρών και των γυναικών που την... ενοχλούν.

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η πολυσυζητημένη Αφροδίτη Λατινοπούλου /Φωτογραφία Instagram

Η 30χρονη γυναίκα σχολίαζε ιδιαίτερα επικριτικά στο Instagram, πόσο σιχαίνεται τις... αξύριστες μασχάλες και τα πόδια των γυναικών, τονίζοντας ότι συμπεριφορές σαν κι αυτή απειλούν την «κοσμοθεωρία και την κοινωνία» μας. Μάλιστα, το όνομα της Λατινοπούλου παρέμεινε στα trends του Twitter όλη την ημέρα, με τις αποδοκιμασίες από τους χρήστες να είναι παραπάνω από έντονες

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στα social για τις τρίχες και την κυτταρίτιδα

Το ζήτημα αυτό σχολίασαν αρκετοί επώνυμοι όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ζέτα Δούκα αλλά κι ο Παύλος από το MasterChef 5.

Η Μαίρη Συνατσάκη για το βίντεο της Λατινοπούλου

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε ότι βίντεο σαν αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου δε θα έπρεπε να αναπαράγεται.«Αυτό το βίντεο είναι το απόλυτο παράδειγμα τού πώς μοιάζει ο εσωτερικευμένος μισογυνισμός. Και ξέρετε κάτι; Δεν έχει νόημα να βγούμε όλοι και να την κράξουμε. Τη συμπονώ. Μεγάλωσε όπως όλοι μας σε μια κοινωνία εξαιρετικά προβληματική στο πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με βάση το φύλο τους. Αυτό έμαθε. Αυτό αναπαράγει», έγραψε. «Αν δεν της κάνουμε το χατίρι του virality μπορεί να είναι καλύτερα. Δεν ξέρω. Είναι οι πρώτες μου σκέψεις. Όσο λιγότερο φως δίνουμε στις σκοτεινές απόψεις, τόσο πιο πολύ θα χάνονται στις σκιές τους. Μέχρι κάποτε να εκλείψουν», συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Από την πλευρά της, η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία έγραφε: «Αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ τις ραγάδες μου, αγαπώ την κυτταρίτιδά μου, είμαι γυναίκα».

Ελένη Φουρέιρα: Δείχνει το σώμα της και στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για τις… τρίχες

Έμμεση ήταν και η τοποθέτηση της Ζέτας Δούκα στο θέμα. Η ηθοποιός αναδημοσίευσε μια ανάρτηση, όπου έγραφε: «Ας μη δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν. Ας μην ασχολούμαστε με τρίχες».

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει το σώμα της και στέλνει μήνυμα για το body shaming

Παύλος Χάππιλος: «Μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση»

Τη δική του τοποθέτησε έκανε κι ο παίκτης του MasterChef 5, Παύλος Χάππιλος, μέσα από βίντεό του στο Instagram. «Θεωρώ σημαντικό βίντεο που εκφράζουν επίτηδες οπισθοδρομικές απόψεις, με σκοπό να γίνουν viral, να απαντώνται με τον ίδιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην οποιαδήποτε πλατφόρμα», σχολίασε.

«Κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπα ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς. Το τι επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δική της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη, για κάτι που πραγματικά δε σε επηρεάζει. Επίσης, θα ήθελα γενικότερα να αφήσουμε τους όρους "φύση", "φυσικός" κ.ο.κ. στη φύση. Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση κι αν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δε θα κρίνεις εσύ τι είναι φυσικό, τι όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση, μια τόσο ωραία μέρα αρχή του καλοκαιριού. Κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι, πάρε με να μιλήσουμε, να τα λύσουμε, γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες -ας το πούμε- διαστρεβλωμένες απόψεις», ανέφερε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top