Γνωστός δημοσιογράφος είπε «όχι» στη Μενεγάκη και προτίμησε τη Σκορδά

«Και του χρόνου μαζί στον Ant1» έγραψε στο Instagram o δημοσιογράφος

Ο Τάσο Τεργιάκης έχει άψογες σχέσεις τόσο με την Ελένη Μενεγάκη όσο και με τη Φαίη Σκορδά – Από τη νέα σεζόν θα τον δούμε ξανά στο πλευρό της Σκορδά στο «Πρωινό»

«Φρένο» στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να επιστρέφει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και στη νέα της εκπομπή στο Mega, έβαλε ο Τάσος Τεργιάκης.

Με μία του ανάρτηση στα Instatories του ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως δε θα αλλάξει εκπομπή και τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν και πως παραμένει στο «Πρωινό» του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά.

 

Η ανάρτηση του Τάσου Τεργιάκη στο Instagram:

τασος τεργιακης πρωινο σκορδα μενεγακη εκπομπή

«Αα δε σας είπα τα νέα... Και του χρόνου μαζί στον Ant1, στο ''Πρωινό''» έγραψε στην ανάρτησή του.

Στην τελευταία του συνέντευξη ωστόσο ο Τεργιάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με την Ελένη Μενεγάκη.

 

 

«Έπειτα από 13 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, έκανα πράγματι 10 αξέχαστες σεζόν στην εκπομπή ‘’Ελένη’’ με χαρές, λύπες, επιτυχίες και σίγουρα με πολλή δουλειά. Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο; Εργαζόμαστε σε ένα χώρο με λίγα κανάλια και λίγες εκπομπές. Έχω μάθει να μη λέω τη λέξη «ποτέ», γιατί απλά… ποτέ δεν ξέρεις!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top