Eurovision 2021: Η αμήχανη συνάντηση της Stefania με τη Τσαγκρινού

Μίλησαν μετά τον τελικό της Eurovision οι δύο τραγουδίστριες

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και η Έλενα Τσαγκρινού να βρίσκονταν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διεξήχθη ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision, αλλά οι δυο τους δε συναντήθηκαν πότε.

Eurovision 2021: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Ελλάδα

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας και της Κύπρου, αντίστοιχα, χαιρετήθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης από Ολλανδία προς Ελλάδα. Αυτό συνέβη έπειτα από παρακίνηση του δημοσιογράφου της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο αεροπλάνο.

Eurovision 2021: Οι δηλώσεις της μητέρας της Stefania μετά τη 10η θέση

Eurovision 2021: Η Stefania θα φάει επιτέλους πίτα με γύρο!

 

Η Έλενα Τσαγκρινού χαιρετά τη Stefania

Η Έλενα Τσαγκρινού χαιρετά τη Stefania στο αεροπλάνο της επιστροφής, μετά τον τελικό της Εurovision 

Τι συνέβη όμως και οι δυο τραγουδίστριες δεν κατάφεραν να συναντηθούν;  «Λόγω κορωνοϊού δεν συναντήθηκαν ποτέ στο τιρκουάζ χαλί, έμεναν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, οι πρόβες γινόντουσαν σε διαφορετικές μέρες. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο check in στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όπου τις χώριζαν πέντε μέτρα. Δε μίλησαν και κανένας από τις δύο αποστολές δεν προσπάθησε να τις φέρει κοντά», εξήγησε στον «αέρα» της εκπομπής ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: «Πιστεύω ότι μας άξιζε κάτι καλύτερο»

Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσα στη Stefania και την Έλενα κάθονταν η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ταξίδεψε έως την Ολλανδία για να δει την κόρη της, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και θα κάνει τη δημοσιογράφο γιαγιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top