MasterChef 5 Τζιοβάνι: Η συγκινητική συνάντηση με την 7χρονη κόρη του 

Έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τελική δυάδα!

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από το MasterChef 5.

MasterChef 5 Τζιοβάνι: Εμφανίστηκε με τη σύζυγό του στους «Κου Κου»

Ο 44χρονος μάγειρας, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, Βίκυ, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στην πρώτη συνάντηση που είχε με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με την 7χρονη κόρη του, μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

MasterChef 5 Τζιοβάνι Σύζυγος

MasterChef 5: Η αποχώρηση του Τζιοβάνι «έριξε» το Twitter

«Όταν έφυγα, ήταν πολύ αργά το βράδυ και δε μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και της έστειλα ένα μήνυμα. Δεν είχα και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν είδα την κόρη μου δεν μπορούσαμε να χωριστούμε. Με έπιασαν τα κλάματα. Δε με έπιασαν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα τη Βίκυ, τη Φαίδρα και την πεθερά μου. Η Φαίδρα δεν μπορούσε να μιλήσει. Ούτε εγώ. Εγώ στη Φαίδρα μιλάω ιταλικά και η Βίκυ ελληνικά», είπε ο Τζιοβάνι.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Τζιοβάνι!

Η σύζυγός του αποκάλυψε και τον τρόπο που έμαθε για την αποχώρησή του από το MasterChef: «Το μήνυμα έγραφε “για μένα καλώς ή κακώς το όνειρο τελείωσε εδώ. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στο Kέντρο. Δεν έχω τα κλειδιά. Μη σας τρομάξω. Όταν ξυπνήσεις πάρε με να πάρω ένα ταξί να έρθω”. Το μήνυμα το είδα το πρωί. Εγώ και η Φαίδρα χαρήκαμε πάρα πολύ. Η Φαίδρα δεν είδε ούτε ένα επεισόδιο. Άκουγε τη φωνή κι έλεγε “μιλάει ο μπαμπάς”. Στενοχωριόνταν. Έλεγε “γιατί δεν τον ψηφίζουν να φύγει”».

Τζιοβάνι: Η πρόβλεψη για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, ο ταλαντούχος μάγειρας προέβλεψε και την τελική δυάδα του φετινού MasterChef; «Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο... Μαγειρικά μιλώντας», είπε στην Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top