«Με τη Βουγιουκλάκη δε συνεργαστήκαμε γιατί θα χαλούσαμε τη φιλία μας»

Η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Δείτε τη συνέντευξη της ηθοποιού στο Love it

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει ταυτιστεί με το σπουδαίο έργο που προσφέρει στους συναδέλφους της ηθοποιούς, μέσα από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ο λόγος για την Άννα Φόνσου που μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για αυτή της τη σημαντική δράση, αλλά και τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αποκάλυψη: «Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ»

«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν μια τρελή πρωταγωνίστρια. Αντέγραφα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό και την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και φίλη μου. Ό,τι έκανε η Αλίκη το έκανα κι εγώ. Δε συνεργαστήκαμε, όμως, ποτέ μαζί γιατί θα χαλούσαμε τη φιλία μας. Εγώ της αρνήθηκα, εκείνη μου έλεγε πως ήθελε να παίξουμε μαζί. “Αποκλείεται”, της έλεγα. Επειδή είμαι και λίγο αυστηρή, δε θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με την Αλίκη. Θα τσακωνόμασταν και η φιλία με την Αλίκη είναι πολύ πιο σπουδαία από έναν ρόλο», εξομολογήθηκε η Άννα Φόνσου.

Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου σε θεατρική πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει ποια ηθοποιό ζήλευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Το “Σπίτι του Ηθοποιού” το αγαπώ πολύ και είναι η παρηγοριά μου», παραδέχτηκε στη συνέχεια, προσθέτοντας σε σχέση με το ελληνικό #metoo: «Δεν είχαν έρθει σε μένα κοπέλες που τώρα βγαίνουν να μιλήσουν για κακοποιητικές συμπεριφορές. Απλώς πιστεύω ότι ορισμένες το κάνουν για να προβάλλονται. Γιατί, όταν το έκανε μια κοπέλα που δε θυμάμαι το όνομα της, την πήρα τηλέφωνο και της είπα “επειδή είπες πως δεν έχεις για το παιδί σου, κ.λπ, μπορείτε να έρθετε να μείνετε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” κι αν έχεις δικό σου σπίτι, να έρχεσαι και να παίρνεις φαγητό μεσημέρι και βράδυ”. Και δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top