Αποκάλυψη: «Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ»

Όσα εξομολογήθηκε o στενός της συνεργάτης, Περικλής Αλμπάνης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Περικλή Αλμπάνη στο Happy Day

Γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κι εκτός από συνεργάτες έγιναν και στενοί φίλοι.

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Περικλής Αλμπάνης

Σημαντική συμβολή στην πορεία του Περικλή Αλμπάνη στο θέατρο έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία συνεργάστηκαν επί σκηνής.

Το πρωί της Πέμπτης ο ηθοποιός αποκάλυψε στο «Happy day» τον μεγάλο έρωτα της εθνικής μας σταρ, που είναι άλλος από αυτόν που μέχρι σήμερα νομίζαμε...

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο πατέρας του παιδιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά όχι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της /Φωτογραφία Instagram

«Ξεκίνησα την υποκριτική από μικρός. Το 1991 γνωρίζω αυτό το υπέροχο πλάσμα. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα κοντά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου είχε εκμυστηρευθεί πολλά πράγματα. Μου είχε πει και ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Ήταν ένας ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης», δήλωσε αρχικά.

Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκαν σαν σήμερα πριν από 56 χρόνια

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε πει ότι “με περιμένουν στη γωνία για να με λυπηθούν. Δε θα τους κάνω το χατίρι”. Η Αλίκη δεν ήθελε να τη λυπούνται, όπως δεν ήθελε και να γεράσει. Δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα της», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Περικλής Αλμπάνης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Γιώργος Ηλιάδης

Ο μυστικός γάμος Βουγιουκλάκη-Ηλιάδη 

Θυμίζουμε ότι η Αλίκη παντρεύτηκε τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη μυστικά, στις 25 Ιανουαρίου του 1982 στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Στον γάμο έδωσαν το «παρών» μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού. Ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει, αφού ο Ηλιάδης έπρεπε να μείνει κόντα στα παιδιά του στην Κύπρο. Τον Νοέμβριο του 1983 εκδόθηκε το διαζύγιο.

Δείτε όλη την εκπομπή Happy Day

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top