Ζουγανέλης: «Θρασύδειλα υποκείμενα όσοι άσκησαν σωματική ή σεξουαλική βία»

Για το ελληνικό #Μetoo μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Δείτε όσα είχε πει για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Ζουγανέλης σε άλλη συνέντευξή του

Για το ελληνικό κίνημα #Μetoo και όλες τις καταγγελίες βίας και κακοποίησης που έχουν έρθει αυτούς τους μήνες στο φως της δημοσιότητας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γιάννης Ζουγανέλης, ξεσπώντας κατά όλων των θυτών στον χώρο του θεάτρου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλει σαν τρελός να γίνει παππούς

metoo κίνημα ελλαδα ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το ελληνικό #metoo/ Φωτογραφία NDP

Για το κίνημα metoo και όλα αυτά που έχουν καταγγελθεί, τι πιστεύετε;

«Πιστεύω πάρα πολύ στο κίνημα αυτό. Χαίρομαι για τις αποκαλύψεις που έγιναν. Έτσι θα αναγεννηθεί το θέατρο. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να ανθίσει ξανά.Είμαι φανατικά με το μέρος των ανθρώπων που έχουν κακοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Όλα αυτά τα υποκείμενα που προέβησαν σε τέτοιες πράξεις λεκτικής, σωματικής ή σεξουαλικής βίας, είναι θρασύδειλα. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που σκέφτεται να πράξει κάτι ανάλογο, θα το σκεφτεί πάρα πολύ. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη νίκη».

Εσάς είχε πέσει στην αντίληψή σας κάποια τέτοια συμπεριφορά;

«Δεν κάνω τον καλό, σας το λέω ειλικρινά. Στη πενηντάχρονη πορεία μου δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου το παραμικρό. Δεν έχω υποστεί ποτέ κάτι τέτοιο. Με εξαίρεση ένα φλερτ στο παρελθόν, το οποίο απέφυγα και το δέχτηκε, δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο ούτε εγώ, ούτε το περιβάλλον μου. Σας διαβεβαιώ αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω με σταυρωμένα χέρια. Ακούγαμε διάφορα, δε θα σας πω ψέματα, σε καμιά περίπτωση όμως αυτά που δημοσιοποιήθηκαν. Ούτε τα υποψιάστηκα ποτέ, τέτοια σοβαρά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό που όλο αυτό ξεκίνησε από τους χώρους του αθλητισμού και της τέχνης και ελπίζω να συμβεί παντού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top