Eurovision - Ελλάδα: Τι θέλει να αλλάξει on stage η Stefania;

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά τη 2η πρόβα

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) ενθουσίασε στη δεύτερη πρόβα που πραγματοποίησε στη σκηνή του «Ahoy Arena» στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η 18χρονη τραγουδίστρια «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το «Last Dance», αλλά και με τα τρικ του Φωκά Ευαγγελινού όπου καταφέρνει να… εξαφανίζει επί σκηνής τους χορευτές.

Eurovision – Ελλάδα: Το τρικ του Φωκά Ευαγγελινού που εντυπωσιάζει!

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Eurovision 2021: Το τρικ του Φωκά Ευαγγελινού επί σκηνής

Eurovision 2021: Το τρικ του Φωκά Ευαγγελινού επί σκηνής

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό και η δεύτερη πρόβα ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έχω δει ακόμα τη δεύτερη πρόβα. Αυτό που θέλω να διορθώσω στο stage είναι το βλέμμα μου. Θέλω να είναι άγριο και sexy. Κάνουμε πρόβα όλη την ώρα ακόμα και στο ξενοδοχείο».

Ενας εκ των χορευτών της τραγουδίστριας, ο Νίκος Κουκάκης, ο οποίος όπως είπε είναι και το γούρι της, δήλωσε πως ο βαθμός δυσκολίας του χορευτικού είναι μεγάλος μιας και το εφέ με το green screen είναι απαιτητικό και δύσκολα βγαίνει live. Στη σκηνή για δύο λεπτά δεν έχουμε καθόλου όραση».

Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά τη δεύτερη πρόβα


Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό μίλησε και για την άνοδο της χώρας μας στα στοιχήματα, αφού πλέον φιγουράρει στη δεκάδα. «Όλοι μου σχολιάζουν το ειδικό εφέ της χορογραφίας. Μου λένε πως είναι εξαιρετικό και πώς το κάνω. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ακόμα πως είμαστε στο top 10.»

«Στα backstage είναι η μαμά μου η οποία μου λέει πως είμαι πολύ καλή, να μην αγχώνομαι και να τα πάω τέλεια για την Ελλάδα», πρόσθεσε η  Στεφανία Λυμπερακάκη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top