Γιώργος Χρυσοστόμου: Πήγα να «φύγω» από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου

Ο ηθοποιός από την Αγγελική κατάφερε να χάσει 20 κιλά

Τη φετινή σεζόν ο  Γιώργος Χρυσοστόμου πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αγγελική».

Γιώργος Χρυσοστόμου: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην «Αγγελική»

Ο τηλεοπτικός «Στέφανος Αργυρός» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής», που θα προβληθεί την Κυριακή 16/05 και αποκάλυψε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πως κατάφερε να χάσει 20 κιλά αλλάζοντας τον τρόπο ζωής του και οργανώνοντας τη διατροφή του.

«Όταν ήμουν 16 ετών, με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου»

«Μέχρι τα 18 μου είχα μια πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια πολύ χριστιανική οικογένεια που τρεις φορές τον χρόνο έκανε νηστεία. Αυτό άμεσα ήταν αποτοξίνωση. Όταν πέρασα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη, λόγω των οικονομικών ζούσα με τυλιχτό. Στον στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 που ήρθα στην Αθήνα το junk  food ήταν καθημερινότητα», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @giorgos.chrysostomou

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε πως 3 φορές έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο: «Πριν από 2 χρόνια έβγαλα το αλκoόλ από τη ζωή μου. Αυτό άρχισε να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι. Ή θα περίμενα να μου το πει κάποιος γιατρός να το κάνω ή θα έλεγα από δω και πέρα θα ζήσω αλλιώς. Έκανα εξετάσεις, η χοληστερίνη ήταν… παντού. Στο στομάχι είχα παλλινδρόμηση. Πήγα να «φύγω» 3 φορές στον ύπνο μου από εισρόφηση. Φοβήθηκα. Δε θα ήταν και γοητευτικό να γραφτεί ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα» είπε στην εκπομπή απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Happy Day»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top