«Όταν ήμουν 16 ετών, με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Χρυσοστόμου στη «Φωλιά των Κου Κου»

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε σε ηλικία 16 ετών, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρα, περιέγραψε σε μία εκ βαθέων συνέντευξή του, ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Φωτογραφία ndp

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ως τι εργαζόταν για 7 χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός; 

Ο άνθρωπος αυτός ασχολούταν με το θέατρο στη Ρόδο και ο νεαρός τότε ηθοποιός βρισκόταν επίσης εκεί για να κάνει τα πρώτα του βήματα: «Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί... αυτό, θα σε καταστρέψω», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια που είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Θέμα 104,6».

«Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου. 

Για την εξαιρετικά δύσκολη κάτασταση που έζησε εκείνη την περίοδο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ...»

Γιώργος Χρυσοστόμου: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην «Αγγελική»

Ενώ θέλησε παράλληλα να στείλει και το δικό του μήνυμα, παροτρύνοντας τα παιδιά να μιλάνε ανοιχτά γι' αυτά τα θέματα στους γονείς τους και οι γονείς από τη μεριά τους να τα ενθαρρύνουν:

«Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Φωτογραφία ndp

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top