Γιώργος Χρυσοστόμου: Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην «Αγγελική»

Πώς τον βοήθησε η απώλεια των κιλών του;

Με τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Αγγελική», είδαμε μια άλλη πλευρά του υποκριτικού του ταλέντο

Γιώργος Χρυσοστόμου: Ως τι εργαζόταν για 7 χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός;

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρυσοστόμου που το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου ανάμεσα σε άλλα, έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο δραματικό σίριαλ. 

Γιώργος Χρυσοστόμου

«Είμαι ευγνώμων που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, γιατί στην πρώτη καραντίνα τη γερή είδα το πράγμα με το θέατρο να έρχεται και επειδή δεν έχω από πού αλλού να βιοποριστώ έκανα την κίνηση εγώ προς το κανάλι, μέσω μίας φίλης που δούλευε στο κανάλι και της είπα ότι ψάχνω δουλειά. Έχω χάσει καμιά δεκαριά κιλά οπότε νομίζω ότι μπορώ να περάσω σαν όμορφος. Της έστειλα φωτογραφία για να δει πόσο αδυνάτισα», είπε με το γνωστό του χιούμορ. 

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Του είπα “θα σε σκοτώσω” και μου απάντησε...»

«Γενικά δεν είμαι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος στο γύρισμα μπορεί να συγκρουστώ. Πάντα είμαι ευγνώμων γιατί σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, για αυτό είμαι πολύ τυχερός. Το καστ είναι πολύ καλό, το συνεργείο είναι αυτό που δουλεύαμε μαζί στο L.A.P.D και συνεργάζομαι με ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έβρισκα στο θέατρο. Έχω την τύχη να έχω κάνει παρέες και να έχω αποκτήσει φίλους σε εργασιακό επίπεδο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην συνεργάτης του Κρατερού Κατσούλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top