«Πυρά» Τατσόπουλου κατά Λεφάκη: «Ο βασιλιάς του θράσους»

Με αφορμή μία πρόβλεψη για το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού

Όσα είχε πει ο  Πέτρος Τατσόπουλος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στο «στόχαστρο» του Πέτρου Τατσόπουλου βρέθηκε ο Κώστας Λεφάκης. Αφορμή στάθηκε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές του 2021 ο γνωστός αστρολόγος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Ο αστρολόγος αποκάλυψε πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού από το 1998.

Συγκλονίζει γνωστός συγγραφέας: «Η καρδιά λειτουργούσε δίπλα στο σώμα μου!»


«Είχα προβλέψει από το 1998 στο βιβλίο μου, ότι το 2020 θα έχουμε μια παγκόσμια απειλή. Θεωρώ πως η επιδημία θα κρατήσει μέχρι και το 2022» είχε αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε προσθέσει: «Ελπίζω, μετά από όσα έχουν γίνει, ο εκδοτικός οίκος να αποφασίσει να επανεκδώσει το βιβλίο».


Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής έκανε μία αιχμηρή ανάρηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκαλώντας τον Κώστα Λεφάκη «βασιλιά του θράσους.»

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει οριστικά. Λεφάκη, μην ακούς εμάς τους γκρινιάρηδες. Όσο ο “πιο σοφός λαός του κόσμου” σε αμείβει για τις… προβλέψεις σου, είναι άξιος της μοίρας του. Μην τον λυπάσαι. Πάρ’ του τα χοντρά», έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για τον Κώστα Λεφάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top