Κούρκουλου: Οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είμαστε παντού

Μίλησε για τον αγώνα της να γίνει μητέρα - Κάνει ενέσεις γονιμότητας

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Εριέττα Κούρκουλου

Με αφορμή κάτι ενέσεις γονιμότητας που της περίσσεψαν και κατάφερε να χαρίσει σε followers της, η ιδρύτρια της Save a Greek Stray μίλησε για τον αγώνα της να γίνει μητέρα και να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’ αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει.

Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση με τον άντρα της και η επιθυμία να γίνει μαμά

Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

ενέσεις γονιμότητας - Εριέττα Κούρκουλου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top