Χρύσα Ρώπα: «Δε θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»

Η ηθοποιός μιλάει για τις καταγγελίες και τη σεξουαλική βία στο θέατρο

Δείτε ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Λιγνάδη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό θέατρο με τις καταγγελίες για βία και σεξουαλικές παρενοχλήσεις μίλησε η Χρύσα Ρώπα.

χρυσα ρώπα θέατρο συνετευξη real

Χρύσα Ρώπα: «Δε θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»/ NDP Photo Agency

Στην ερώτηση αν γινόταν κάποια ασχημονία μπροστά της, πώς θα αντιδρούσε, η ηθοποιός απάντησε: 

«Θα επενέβαινα! Δραστικά! Το να φοβάσαι να μη χάσεις το μεροκάματο, ναι, το καταλαβαίνω. Αλλά να κακοποιείται κάποιος μπροστά μου και να μην τον υπερασπίζομαι; Μου φαίνεται τρελό. Δεν κρίνω όσους δεν το έκαναν. Μιλάω για εμένα που είμαι άλλο ύφασμα. Έχω τρελαθεί με όλα αυτά. Δεν θα συνεργαζόμουν με κανέναν τους και ας τους αγάπησα και ας τους θεώρησα δικούς μου, εκτός του… διευθυντή. Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή. Δυστυχώς, δούλεψα μαζί τους, αλλά δεν το ξανακάνω. Για τον Λιγνάδη, τι να πω; Είναι άρρωστος, είχα ακούσει από μια φίλη μου, που δούλευε στο αεροδρόμιο, πως υπήρχε έντονη αναστάτωση στην οικογένειά του, με τον μικρό γιο, πως κάτι συμβαίνει, αλλά δεν έδινα βάση. Το θεωρούσα κακό κουτσομπολιό και δεν του έδωσα σημασία. Σεβόμουν τόσο τον πατέρα του».

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του ΣΕΗ για την οριστική διαγραφή του

«Καθαρίζει, ναι, το τοπίο. Ο φόβος φυλάει τα έρημα. Και δεν θα τολμήσουν κάποιοι να κάνουν αυτά που έκαναν οι άλλοι και τα θύματα πλέον θα κάνουν κατευθείαν την καταγγελία τους» πρόσθεσε η Ρώπα στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν την έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά.

Λιγνάδης: Βρέθηκε παλιά επιστολή στο σπίτι του με παραλήπτη το Αρσάκειο 

#Μetoo: Μετά τον γνωστό κωμικό κι άλλος ηθοποιός στο μικροσκόπιο των αρχών

«Ποτέ! Είχα μια προστασία από νωρίς. Ούτε λεκτική πέρα από το γνωστό σκηνικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που έγινε μόνο μία φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά φρόντιζα να μένω στο καμαρίνι μου και να αποφεύγω τις κακοτοπιές» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της ηθοποιού.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top