Έλενα Τσαγκρινού: «Ο Mike είναι σε ευπαθή ομάδα και δε βρισκόμαστε»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη Eurovision

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «El Diablo» που δέχτηκε πολλές κριτικές.

Eurovision -Τσαγκρινού: Απαντά στις αντιδράσεις για το «El Diablo»

Eurovision 2021: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος


«Τα έχω ζήσει όλα το τελευταίο εξάμηνο. Περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα act και ένα χαρούμενο performance, το οποίο θα κάνω με πολλή χαρά και είχε πολλά σχόλια. Λίγο τρόμαξα με τα σχόλια. Δεν τίθεται θέμα θρησκευτικό ή πολιτικό. Είχαμε ξεφύγει λιγάκι», είπε η Έλενα Τσαγκρινού στην εκπομπή «Dot.».

Eurovision 2021: Με περιορισμένο κοινό o διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού


Όπως είναι φυσικό το πρόγραμμα της τραγουδίστριας αυτή την περίοδο είναι πολύ φορτωμένο, αλλά οι προσδοκίες της είναι μεγάλες αφού θέλει να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.  «Τώρα είμαι σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό. Έχουμε συγκεκριμένες ώρες που κοιμόμαστε. Ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για να κάνουμε πρόβες που μπορεί να κρατήσουν και πέντε ώρες. Κάνουμε σταθερά φωνητική και υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή. Αυτό με κάνει να συγκεντρώνομαι στον διαγωνισμό. Έχω υψηλές προσδοκίες από τη Eurovision και θέλω να κερδίσω».


Η αναφορά στον σύντρoφό της Mike και τη «μάχη» του με τον καρκίνο

Κλείνοντας η τραγουδίστρια μίλησε και για τον σύντρoφό της Mike. «Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Μου αρέσει η σταθερότητα και είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη. Λόγω Covid δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μαζί και συναντιόμαστε φορώντας τις μάσκες μας, γιατί ο Mike είναι στις ευπαθείς ομάδες. Αυτή είναι μια περίοδος δουλειάς για εμένα. Δεν θα έρθει μαζί μου στο Ρότερνταμ. Φοβήθηκα πολύ για τον Mike, αλλά δεν το έδειξα καθόλου τότε. Μόλις τελείωσε όλο αυτό καταλάβαμε και οι δυο ότι ήταν τεράστιο».

Έλενα Τσαγκρινού: «Το μισό καλοκαίρι ήμασταν με τον Mike στο νοσοκομείο»

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top