30 εκατ. δολάρια για το μοντέλο που έμεινε παραπληγική τρώγοντας… πρέτζελ

Εδώ κι οκτώ χρόνια είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από το προφίλ της Chantel στο Instagram

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Chantel Giacalone, έπαθε αναφυλακτικό σοκ μετά από μια μόλις μπουκιά ενός κουλουριού τύπου πρέτζελ, το οποίο περιείχε φυστικοβούτυρο.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη εγκεφαλική παράλυση μετά από σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο πρέτζελ.

Το περιστατικό που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Chantel σημειώθηκε οκτώ χρόνια πριν, συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου 2013. Τότε, το 27χρονο μοντέλο συμμετείχε σε μια επίδειξη μόδας και με φίλη της αγόρασε παγωμένο γιαούρτι βάζοντας πάνω ένα μικρό πρέτζελ το οποίο κι έφαγε.

Σήμερα στα 35 της χρόνια είναι παραπληγική, τρέφεται μέσα από έναν σωλήνα και μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με τα μάτια.

Οκτώ χρόνια μετά δικαστήριο του Λας Βέγκας επιδίκασε το ποσό των 29.5 εκατ. δολαρίων στην οικογένεια της, καθώς κρίθηκε ότι οι διασώστες του ασθενοφόρου απέτυχαν να τη βοηθήσουν και λειτούργησαν με αμέλεια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, η Chantel έχασε οξυγόνο από τον εγκέφαλό της για μερικά λεπτά μέχρι να την αναλάβουν οι διασώστες του MedicWest Ambulance.

Chantel Giacalone

Η Chantel Giacalone το καλοκαίρι του 2012 λίγο πριν τη μεγαλή τραγωδία /Φωτογραφία Instagram

Το αποτέλεσμα ήταν η κατάστασή της να επιδεινωθεί ακαριαία, καθώς κανείς δεν είχε επινεφρίνη που απαιτείται σε αλλεργικές αντιδράσεις.

Από την πλευρά της η MedicWest αρνήθηκε το ιατρικό λάθος, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο λόγω της υψηλής ευαισθησίας της Giacalone στα φιστίκια.

«Τουλάχιστον η κόρη μου έχει φροντίδα. Χαίρομαι γι’ αυτό», είπε ο πατέρας της Jack Giacalone, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για το γιγαντιαίο ποσό που θα λάβει η κόρη τους.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top