Ελένη Μενεγάκη: Το ανοιξιάτικο γλυκό που απόλαυσε!

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια

Η «βασίλισσα της TV» ξανά στους δέκτες μας - Δείτε το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα»

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει την καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη χρονιά, μετά την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της!

Η αινιγματική ανάρτηση της Μενεγάκη: «Πονηρή ματιά που λέει πολλά…»

Η παρουσιάστρια καθημερινά δημοσιεύει στιγμές από τη ζωή της στο Instagram και πολλές φορές συνομιλεί και στα σχόλια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας μας το λαχταριστό γλυκό με φράουλες που απόλαυσε.

Ελένη Μενεγάκη: Το ανοιξιάτικο γλυκό που απόλαυσε!

Μενεγάκη: Το γλυκό με τις φράουλες που απόλαυσε

Την ίδια στιγμή οι φήμες έχουν πάρει «φωτιά» για την τηλεοπτική της επιστροφή… Η «ωραία Ελένη» φαίνεται πως πολιορκείται στενά από το Mega. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο σε ότι αφορά και το οικονομικό κομμάτι, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα δεδομένο.

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Όπως όλα δείχνουν, η «βασίλισσα της τηλεόρασης», μάλλον θα εμφανιστεί ξανά στις μικρές μας οθόνες...

Θα δούμε άραγε την Ελένη στη γνωστή ζώνη, δηλαδή 13.00 με 15.00; Αυτή είναι και επιθυμία της παρουσιάστριας αν και το κανάλι θέλει να ξεκινά στις 14.00 κάτι που δεν τη βρίσκει σύμφωνη.

Το Mega θέλει τη διάσημη παρουσιάστρια για τρίωρη εκπομπή και το συμβόλαιο φαίνεται να είναι κλειστό διετές, ενώ πλέον γίνονται και συζητήσεις για τους πιθανούς συνεργάτες της.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top