Μπαλατσινού: Συγκλονίζουν όσα λέει για το τροχαίο της κόρης της, Αμαλίας

Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε ένα ατύχημα στην Αμερική το περασμένο καλοκαίρι

Η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτήρισε τη σχέση της με τον Κικίλια καρμική - Βίντεο από την εκπομπή Pop Up

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία πριν από περίπου τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και στη Β. Καραγιάννη και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η μεγαλύτερη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, στην Αμερική το περασμένο καλοκαίρι αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

μπαλατσινού συνεντευξη down town

H Τζένη Μπαλατσινού, μόλις έμαθε για το τροχαίο της Αμαλίας, έφυγε εκτάκτως για Αμερική εν μέσω πανδημίας και χρειάστηκε να αλλάξει τρία αεροπλάνα για να φτάσει στην κόρη της, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια/ Φωτογραφία αρχείου NDP

Αμαλία Κωστοπούλου: Επέστρεψε στο Instagram αλλά όχι όπως την ξέραμε

«Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη από όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια. Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό, πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο» ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.

Το τροχαίο ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου στην Αμερική

Να θυμίσουμε ότι η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, τον περασμένο Ιούνιο στην Αμερική, όπου μένει μόνιμα.

Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία στο αναπηρικό αμαξίδιο μετά το τροχαίο

Συγκεκριμένα, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε Stop, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. 

Η πρωτότοκη κόρη της παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς και του γνωστού εκδότη – παρουσιαστή, τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε ορθοπεδική επέμβαση, η οποία την κράτησε για μερικές εβδομάδες σε ακινησία.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top