Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία στο αναπηρικό αμαξίδιο μετά το τροχαίο

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού έχει πια αναρρώσει πλήρως

Δείτε όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τροχαίο της κόρης της, Αμαλίας

Σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η Αμαλία Κωστοπούλου έζησε μια από τις πιο σοκαριστικές εμπειρίες της ζωής της.

αμαλια κωστοπουλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει μόνιμα στην Αμερική

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε Stop, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. 

Η πρωτότοκη κόρη της παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς και του γνωστού εκδότη – παρουσιαστή, τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να κάνει μια ορθοπεδική επέμβαση, η οποία την κράτησε μερικές εβδομάδες σε ακινησία.

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε

Φυσικά, από το πλευρό της νεαρής κοπέλας σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή δε θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έφυγε εκτάκτως για Αμερική εν μέσω πανδημίας και χρειάστηκε να αλλάξει τρία αεροπλάνα για να φτάσει στην κόρη της, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

μπαλατσινού αμαλία κόρη

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αμαλία έχει συνοδεύσει τη μητέρα της σε κάποια κοσμική εμφάνιση /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη της βόλτα μετά από οκτώ εβδομάδες!

Πλέον η Αμαλία Κωστοπούλου είναι καλά και έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες εκέινες μέρες. Η ίδια, η οποία μάλιστα απείχε για καιρό από τα social media, ξαναάνοιξε τον λογαριασμό της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο του ατυχήματος.

αμαλία κωστοπουλου αναπηρικό αμαξίδιο

Η ανάρτηση της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram

«Και κάναμε τις πιο σκοτεινές ημέρες φωτεινότερες», έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου στη φωτογραφία της, όπου τη βλέπουμε να βρίσκεται πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και να κρατάει το χέρι μιας φίλης της που επίσης βρίσκεται σε αμαξίδιο. 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top