«Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν»

Είναι και δυο μέτρα παλικάρι…

Απόσπασμα από τα «Μεσάνυχτα» είδαμε στο Happy Day

Τι κι αν έχει περάσει από ένα Survivor, τον μεγαλύτερο κίνδυνο στη ζωή του τον γνώρισε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία.

«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν πέντε μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω στην Ινδία. Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν», εξομολογήθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Άλλος άνθρωπος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δέκα χρόνια πριν!

Παπαργυρόπουλος: Έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου;

Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία για να πας στα μέρη που θέλεις είναι το τρένο. Εκεί λοιπόν στέκονται ψεύτικοι ελεγκτές που σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα  κι εγώ. Τους ρώτησα που βγάζουμε εισιτήρια και μου είπαν έξω από τον σταθμό. Πήγα κι εγώ στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε στείλει κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν. Τότε εγώ ήξερα ότι όλα αυτά τα μέρη είχαν πάρα πολύ χιόνι και ήταν κλειστά και είχαν κατολισθήσεις και κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο λόγος που δε μιλούσε με τον πατέρα του για δυο χρόνια

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο στόχος τους ήταν η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω μου κλείσαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο κι εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω λίγο βία. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω.

Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top