Ξέσπασε σε λυγμούς η Πατούλη: «Δεν ξέρω καν πού μένει ο Γιώργος Πατούλης»

Τι είπε για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο ενός ζευγαριού

Η Μαρίνα Πατούλη κατέρρευσε στο «Ευτυχείτε» - «Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης»

Μια πολύ δύσκολη περίοδο στον γάμο τους διανύουν ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα, χωρίζουν. Μετά την είδηση ότι οι δυο τους τραβούν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, έγινε γνωστό ότι η φιλόλογος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια.

Μαρίνα Πατούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας

Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Πατούλη

πατούλης πατούλη χωρίζουν

Οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού ανήκουν στο παρελθόν; / NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι δε γνωρίζει πού μένει πλέον ο Γιώργος Πατούλης

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα, η ίδια η Μαρίνα Πατούλη βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και, ξεσπώντας σε κλάματα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι τους και πως η ίδια δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του. Δε γνωρίζει καν πού μένει!

πατούλη χωριζει

Χωρίζει τελικά το γνωστό ζευγάρι;

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία, το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μού ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει» εξομολογήθηκε η γνωστή φιλόλογος.

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο 

«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος» πρόσθεσε η κα. Πατούλη και συνέχισε, απαντώντας σε ερωτήσεις της Καινούργιου για ύπαρξη τρίτου προσώπου: «Εγώ ως γυναίκα και μιλώ για όλες τις γυναίκες, θεωρώ ότι σε μία πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατάει το σπίτι της και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Εμένα δε με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τρίτα πρόσωπα. Εγώ δεν έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα χωρίς να ξέρω και το λόγο να διαχειριστώ την οικογένειά μου, τον σεβασμό μου, την αξιοπρέπειά μου. Μία από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Τον προκαλώ, λοιπόν και μέσα από την εκπομπή, να απαντήσει - ξέρω μπορεί να περνάει την κρίση του, πάντα μου αρέσει να βρίσκω τρόπους να δικαιολογώ τους ανθρώπους. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω. Θα προσπαθήσω μόνη μου πια να στήσω το σπίτι, το παιδί, τον εαυτό μου...» .

«Πλέον βλέπω έναν άλλον άνθρωπο - Με ξενίζουν πάρα πολλά»

Για τον σύζυγό της και περιφερειάρχη η φιλόλογος είπε ακόμα: «Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και αυτή την εικόνα είχα τόσα χρόνια που είμαι δίπλα του και τώρα βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία και τις επιλογές του και την περιθωριοποίηση που έχει κάνει σε μένα - γιατί είναι πολλούς μήνες αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω σε ένα πράγμα... να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να μου απαντήσει και θέλω να πω στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφή βίας, να μιλάνε». 


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top