Η δουλειά που έκανε η Πέννυ Αγοραστού πριν γίνει ηθοποιός

Το έκανε για σχεδόν έναν χρόνο

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Πέννυ Αγοραστού, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Πένυ Αγοραστού-Αργύρης Πανταζάρας: Μαζί στα βραβεία Χόρν!

Η ταλαντούχα κοπέλα αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, αφού για σχεδόν έναν χρόνο εργάστηκε ως αεροσυνοδός.

Πέννυ Αγοραστού

Βόλτα στην Αθήνα με το ποδήλατο για την ηθοποιό τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι παλιοί αεροσυνοδοί δε φοβόμαστε τίποτα! Σκεφτόμουν ότι δε θα συμβεί τίποτα κι όταν υπάρχουν αναταράξεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα σακουλάκι και να το βάλεις στο στόμα και στη μύτη και να παίρνεις βαθιές αναπνοές. Βοηθάει και το νερό με αλάτι, αυτά τα μικρά tips. Ήμουν έναν χρόνο αεροσυνοδός. Ήταν μοναδική εμπειρία, δύσκολη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να έχεις κάθε μέρα πτήσεις, τα θαυμάζω αυτά τα κορίτσια που δουλεύουν τόσα χρόνια. Αλλάζουν κάποια πράγματα στον οργανισμό σου, ειδικά εμείς οι γυναίκες έχουμε κάποια μικρά θεματάκια», δήλωσε η Πέννυ που μόλις είχε «προσγειωθεί» από τη Θεσσαλονίκη.

Πένυ Αγοραστού: «Δε θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα»

Πάνος Ζάρλας: Η άγνωστη σχέση του με την Πένυ Αγοραστού

«Είναι πολύ σημαντική δουλειά, έχεις να κάνεις με διαφορετικής κουλτούρας ανθρώπους. Πηγαίναμε και γυρνούσαμε κατευθείαν, δεν βλέπαμε τις πόλεις. Πολλές φορές πας κι έρχεσαι. Θυμάμαι πολλές πτήσεις με περίεργα περιστατικά», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι η χειρότερη εμπειρία της ήταν όταν εργάστηκε ως δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top