Η επίθεση που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram για τη Νέα Σμύρνη

«Δε συμφωνώ με οποιαδήποτε μορφή βίας»

Με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης όπου τραυματίστηκαν αστυνομικοί, χρήστες του Instagram επιτέθηκαν λεκτικά στη Μαίρη Συνατσάκη. Για ποιο λόγο; Η γνωστή παρουσιάστρια και influencer δεν είχε πάρει θέση για το θέμα, παρότι λίγα 24ωρα πριν είχε σχολιάσει αρνητικά την επίθεση αστυνομικού σε νεαρό.

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά της

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τεστ για τον κορωνοϊό

Η Mairiboo ξεκαθάρισε τη στάση της λέγοντας ότι αρχικά απείχε  από το κινητό της όλη μέρα, γράφοντας στη συνέχεια: «Είσαστε με τα καλά σας που θα υπήρχε έστω και ΜΙΑ περίπτωση στο εκατομμύριο να συμφωνήσω με οποιαδήποτε μορφή βίας; Αν σκέφτεστε έτσι για μένα προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεστε για τη ζωή, εσείς. Έχουμε γίνει πιόνια και παίζουμε το παιχνιδάκι “Εμφύλιος” με όλη του τη μαεστρία».

Μαίρη Συνατσάκη Instastory

Νίκος Μουτσινάς: Παίρνει θέση στα επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη

Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια στήριξη στη Ζέτα Δούκα

Μαίρη Συνατσάκη Νέα Σμύρνη

Λίγη ώρα μετά συμπλήρωσε σε instastory της: «Νιώθω την ίδια ντροπή και θλίψη για τον άνθρωπο που έκανε τη βόλτα του στο πάρκο προχθές όπως και για τον άνθρωπο που κλήθηκε να κάνει τη δουλειά του σήμερα το βράδυ. Λυπάμαι για κάθε μορφή βίας. Και για κάθε διχασμό που προκαλεί… Νιώθω σαν να έγραψα εγώ αυτό το ποστ οπότε το αφήνω εδώ και το οικειοποιούμαι σαν δική μου θέση. Σας ικετεύω δείτε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει και δείξτε όση συμπόνοια έχετε. Τίποτα άλλο δε θα μας σώσει από την ανθρωπιά».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top