Εκνευρισμός μεταξύ Σεργουλόπουλου και Γερμανού - Τι συνέβη στον «αέρα»;

«Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Xείμαρρος» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», αναφερόμενος σε θέματα κακοποίησης, στο φλέγον δηλαδή, ζήτημα των ημερών.

σεργουλοπουλος

«Απασφάλισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται»

«Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα, θεωρούν ότι το να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω τον σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου» ξέσπασε ο πρώην παρουσιαστής. 

Για τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη ο Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να μιλάει κανείς έτσι για μια κοινότητα ανθρώπων. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ, δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει».

Όσον αφορά στην ανάρτηση που έκανε τον Ιανουάριο, πριν γίνουν ονομαστικά οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, ανέφερε: «Έχω πάψει να φοβάμαι. Την έκανα αυτή την ανάρτηση γιατί το ήξερα. Τον ήξερα αυτόν τον τύπο. Η Τζένη Μπότση σε μια συζήτηση που είχαμε, το είπε. Και ήταν εκεί και η Αγγελική Λάμπρη. Και άλλες δυο κυρίες. Τελικά η Τζένη κατάφερε να τον ονοματίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Τζένη και η Αγγελική σε δυο γκέι φίλους τους το είπανε. Ξέρανε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση. Εγώ μένω στο ότι έχει παραγραφεί δε σημαίνει ότι δεν έγινε».

Όταν η παρουσιάστρια του είπε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ο Φώτης φανερά εκνευρισμένος της απάντησε: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκαναν καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται να πει στον «αέρα» από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω».
 

αναρτηση σεργουλοπουλος

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρώην παρουσιαστής πριν καιρό

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η προτροπή μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος στηρίζουν Λάμπρη και Μπότση - Τα ήξεραν όλα εδώ και καιρό

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top