Mariah Carey: Μετά την αδερφή της, τη μήνυσε και ο αδερφός της!

«Πονοκέφαλος» για τη διάσημη τραγουδίστρια - Τι συνέβη;

Mariah Carey: Μετά την αδερφή της, τη μήνυσε και ο αδερφός της!

Μετά τη μήνυση που δέχθηκε από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Alison, η Mariah Carey δέχθηκε νέα μήνυση από συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα, από τον αδερφό της, Morgan!

mariah carey μήνυση αδερφός morgan

Η Alison Carey, πριν από έναν ακριβώς μήνα, ζητούσε αποζημίωση από τη διάσημη τραγουδίστρια για συναισθηματική δυσφορίας. Η Alison ισχυρίστηκε ότι η Mariah τής προκάλεσε σκόπιμα «συναισθηματική δυσφορία» με τη συμπερίληψη αρκετών ιστοριών στο πρόσφατο δημοσιευμένο υπόμνημά της. 

Μάλιστα, στα δικαστικά έγγραφα, περιέγραφε τη Mariah ως «άκαρδη, κακιά και εκδικητική», και τόνιζε ότι η τραγουδίστρια έχει πέσει ξανά στην «κατάχρηση αλκοόλ» και τώρα είναι «ασυνήθιστα κλαμένη και λυπημένη».

Σύμφωνα με νέα έγγραφα του δικαστηρίου και με πηροφορίες του Variety, ο Morgan, ο αδερφός της τραγουδίστριας τη μήνυσε για δυσφήμιση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, μετά από τη δημοσίευση του βιβλίου της ζωής της, «Το νόημα της Mariah Carey».

Mariah Carey: «Η αδερφή μου με νάρκωσε με βάλιουμ και μου έδωσε κοκαΐνη»

«Ο Morgan αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα αυτά περισσότερο με θλίψη και απογοήτευση στις προδοσίες της αδερφής του και στα κακόβουλα ψέματα παρά στο θυμό του. Σε καμία περίπτωση δε ζηλεύει την τεράστια καλλιτεχνική και προσωπική επιτυχία της αδερφής του, έχει απολαύσει τις δικές του επιτυχίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές και της εύχεται να είναι πάντα καλά», αναφέρει η μήνυση.

Η αγωγή απαριθμεί επίσης μερικά από τα αποσπάσματα των απομνημονευμάτων της τραγουδίστριας, που ο Morgan λέει πως είναι ψεύτικα.

mariah carey μηνυσεις

Ισχυρίζεται ότι «υπέστη ακραία ψυχική αγωνία, οργή, σοβαρό άγχος για το μέλλον του και την ικανότητά του να υποστηρίζει τον εαυτό του και την οικογένειά του, βλάβη στη φήμη του και την ικανότητά του να κερδίζει, αμηχανία μεταξύ των φίλων και των συνεργατών του, διαταραχή της προσωπικής του ζωής και απώλεια απόλαυσης των συνηθισμένων απολαύσεων της καθημερινής ζωής».

«Ποτέ δεν ένιωθα ασφαλής. Ποτέ δεν ήμουν ασφαλής. Η οργή του ήταν απρόβλεπτη. Ποτέ δεν ήξερα πότε θα έρθει, ή ποιος ή τι θα καταβρόχθιζε», έγραφε η Mariah για τον αδερφό της σε ένα σημείο στο βιβλίο της.

Σε αντίθεση με την Alison, ο Morgan δεν επιδιώκει χρήματα, και αντ' αυτού δηλώνει ότι τη μήνυσε για αφαίρεση αποζημιώσεων μέσω «δικαστικής αποφασιστικότητας».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top