Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από γνωστό κωμικό ηθοποιό

«Με ακινητοποίησε, αντιστάθηκα και γλίτωσα»

Μια νέα μαρτυρία ακούστηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από την Χριστίνα, η οποία είναι πρώην ηθοποιός και ισχυρίστηκε ότι πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός αποπειράθηκε να τη βιάσει στο παρελθόν. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κυρία στην αρχική μαρτυρία της είχε αναφέρει πως το περιστατικό που περιγράφει είχε συμβεί στα τέλη της δεκαετίας του 80’. Σήμερα, όμως, διόρθωσε την χρονολογία και ανέφερε πως συνέβη το 1984-1985, όταν ήταν 20 ετών και φοιτούσε σε γνωστή δραματική σχολή. 

Πάνος Βλάχος: Η νέα ανάρτηση για τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο

«Τότε τον γνώρισα. Είχα πάει αρκετές φορές στο σπίτι του, έμενε τότε σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη, και δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Δεν υπήρξε ποτέ το παραμικρό ερωτικό υπονοούμενο μεταξύ μας. Ούτε μια στραβή ματιά. Και γενικά δεν ήταν ένας άνθρωπος που φλέρταρε ή περηφανευόταν για κατακτήσεις. Φυσικά, όταν μεσολάβησε ένα καλοκαίρι που δεν είχαμε ειδωθεί καθόλου, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι μετακόμισε σε ένα καλύτερο διαμέρισμα και με προσκάλεσε να πάω να το δω και να πούμε τα νέα μας. Και εκεί έγινε αυτό που έγινε- η απόπειρα βιασμού. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα και γλύτωσα τα χειρότερα» δήλωσε η Χριστίνα στην Ζήνα Κουτσελίνη. 

Μάλιστα, θεωρεί ότι κωμικός ηθοποιός δε μετάνιωσε για την πράξη του, καθώς όταν συναντήθηκαν τυχαία πολλά χρόνια αργότερα, την χαιρέτησε «χαμογελαστός, σαν να μην συνέβη τίποτα»! 

Πως περιέγραψε το περιστατικό η Χριστίνα

«Έχω στείλει mail στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και με ενημέρωσαν ότι έχει πάει στο αρμόδιο πρόσωπο. Αν η καταγγελία μου δεν έχει φτάσει στα χέρια του εν λόγω ηθοποιού ίσως είναι επειδή πρόκειται για παραγεγραμμένο αδίκημα. Από τις 7 καταγγελίες που έχουν γίνει για αυτόν τον άνθρωπο, έχουν φτάσει σε εκείνον 4 προς το παρόν» ισχυρίστηκε η καλεσμένη της εκπομπής. 

Περιγράφοντας το περιστατικό, η Χριστίνα είπε πως ο γνωστός ηθοποιός της πρότεινε να την προωθήσει για να ξεκινήσει να εργάζεται και εκείνη ως ηθοποιός, παρόλο που ακόμα δεν είχε αποφοιτήσει από την δραματική. Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά, ενώ αργότερα που σηκώθηκαν για να της δείξει το υπόλοιπο διαμέρισμα την πήγε προς την κρεβατοκάμαρα του, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει. 

Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

«Όταν κατάφερα να ξεφύγω, τρέχοντας, πήγα σε μια καθηγήτρια σκηνοθεσίας από την δραματική σχολή, η οποία έγινε έξαλλη και ήταν έτοιμη να με σύρει στο ΣΕΗ να κάνω καταγγελία. Αυτό το περιστατικό μου άφησε ένα μεγάλο πρόβλημα έλλειψης εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στους άνδρες. Μαζί με άλλα περιστατικά που έζησα στο μέλλον, σιχάθηκα τον χώρο και σταμάτησα να ασχολούμαι με την υποκριτική». 

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα νέα για τους celebrities 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top