Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου, όταν ήταν 13 κι άλλαξε η ζωή της»

Συγκλόνισε με όσα είπε στο «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια

Στο βίντεο η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον βιασμό της κολλητής της στο λεπό 05.25

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Παπαρίζου και αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών, τη σεξουαλική παρενόχληση και την κακοποίηση, ενώ προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε ότι όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού, βίασαν την κολλητή της.

παπαριζου

Ο βιασμός της κολλητής της φίλης σε ηλικία 13 ετών

«Αν είδα καλά προχθές, έχουν βγει και άντρες κι έχουν μιλήσει. Συνήθως οι άντρες δεν τολμούν να μιλήσουν. Είναι πιο άγριο. Κουβαλάνε έναν μεγαλύτερο φόβο, μια ντροπή οι άντρες να μιλούν γι’ αυτό.

Δυστυχώς η κακοποίηση είναι έξω στην κοινωνία, για τους ανθρώπους, όμως, που την περνάνε είναι η ίδια… Δυσκολεύεται και ασχημαίνει πολύ η ζωή τους.

Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού, τη συμμαθήτριά μου,13 ετών, την κολλητή μου φίλη την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα… Ένα παιδί που ήταν 13 ετών!» ανέφερε φανερά φορτισμένη συναισθηματικά η Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω lockdown

Τα μπότοξ

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ: «Έχω κάνει μπότοξ δυο φορές, αλλά ένιωθα φυλακισμένη. Φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Και αγαπάω τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή μου. Αυτή είναι η ζωή».

Η γνωριμία με το σύζυγό της,η σχέση τους και η καραντίνα

παπαριζου σύζυγος

Η Έλενα Παπαρίζου και ο σύζυγός της, Αντρέας Καψάλης, σε μετακίνηση «6»/ NDP

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα να ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά…Στην αρχή μού άρεσε γιατί ξεκουράστηκα. Μετά έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα του περασμένου Μαρτίου.
 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top