Γονίδης: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

«Όταν δε θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» είχε πει ο ίδιος

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του τραγουδιστή

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη στην εκπομπή «ΣουΚου Family» για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε πει: «Όταν δε θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δε θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δε θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του»

Ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα έκανε μία ανάρτηση στο Facebook «κατηγορώντας» εμμέσως πλην σαφώς την εκπομπή και τους παρουσιαστές της, Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη.

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου,(δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό,) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της...Δε σπιλώνεται η δική μου υπόσταση, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης», έγραψε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top