Λάρι Κινγκ: Η χήρα του θα προσβάλλει τη διαθήκη που την αποκλείει

Η έβδομη σύζυγος του μεγάλου δημοσιογράφου θα κινηθεί νομικά

Δείτε στο βίντεο ένα ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον θάνατο του μεγάλου δημοσιογράφου των ΗΠΑ

Μεγάλη σύγχυση έχει δημιουργηθεί με την διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου Λάρι Κινγκ, ο οποίος απεβίωσε από covid-19 στις 23 Ιανουαρίου του 2021. 

Πέθανε ο Λάρι Κινγκ - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Όπως φαίνεται, ο 87χρονος βετεράνος των media είχε κάνει μια σημείωση στη διαθήκη του το 2019, στην οποία δήλωνε πως θέλει να διαμοιραστεί η περιουσία του ισάξια στα πέντε παιδιά του, αφήνοντας έτσι απέξω την πρώην σύζυγό του, Σον Κινγκ. 

Το ζευγάρι φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινε καλά, αλλά το διαζύγιο τους δεν εκδόθηκε πριν πεθάνει ο δημοσιογράφος. Έτσι, η κατά 26 χρόνια νεότερη σύζυγός του, Σον, ανακοίνωσε στα ξένα ΜΜΕ πως σκοπεύει να προσβάλλει τη διαθήκη του Λάρι Κινγκ, καθώς «δεν είχε ιδέα» για την τροποποίηση που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στη διαθήκη του.

Ο Λάρι και η Σόν Κινγκ το 2018/ APimages 

Μάλιστα, η Σον Κινγκ δήλωσε πως μπορεί να είχαν υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, αλλά λίγο καιρό πριν πεθάνει ο μεγάλος παρουσιαστής, είχαν έρθει και πάλι κοντά και μιλούσαν καθημερινά. 

Πάντως, το ζήτημα του διαμοιρασμού της περιουσίας των 50 εκ. δολαρίων του εκλιπόντα, γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, καθώς μέσα στο 2020 έχασαν τη ζωή τους τα δύο από τα πέντε του παιδιά. 

Θρήνος για τον Λάρι Κινγκ - Έχασε δύο παιδιά του μέσα σε 3 εβδομάδες

Η Σον Κινγκ μιλώντας στην εφημερίδα Page Six, άφησε να εννοηθεί πως ο δημοσιογράφος δέχθηκε πιέσεις για να αλλάξει τη διαθήκη του, ενώ δήλωσε πως έχει το δίκιο με το μέρος της και θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top