Θρήνος για τον Λάρι Κινγκ - Έχασε δύο παιδιά του μέσα σε 3 εβδομάδες

Τον 65χρονο γιο του και τη μονάκριβη κόρη του

Τον θάνατο δύο παιδιών του θρηνεί ο Λάρι Κινγκ σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ. 

Ο διάσημος παρουσιαστής είναι αντιμέτωπος με μια διπλή τραγωδία μετά τον ξαφνικό θάνατο του 65χρονου γιου του, Andy, ο οποίος πέθανε πριν από τρεις εβδομάδες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του. Η 52χρονη κόρη του Chaia, πέθανε την Πέμπτη, μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, σύμφωνα με τo “Page Six”. Ο Λάρι Κινγκ ωστόσο, δεν έχει μιλήσει για κανέναν από τους δύο θανάτους.

Απίστευτο - Έβδομο διαζύγιο για τον Λάρι Κινγκ στα 85 του!

«Ο Λάρι και τα τρία υπόλοιπα παιδιά του είναι απεγνωσμένοι. Ο Λάρι ακόμη αναρρώνει από τα δικά του προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πέρσι» δήλωσε εκπρόσωπος του παρουσιαστή στην Page Six της εφημερίδας New York Post, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Independent.

O Λάρι Κινγκ με την έβδομη σύζυγό του Shawn King, την οποία χώρισε μετά από 22 χρόνια

O Λάρι Κινγκ με την έβδομη σύζυγό του Shawn King, την οποία χώρισε μετά από 22 χρόνια- φώτο ΑΡ 

Ο 86χρονος Λάρι Κινγκ έχει άλλους τρεις γιους: τους Larry King Jr, Cannon και Chance. Ο παρουσιαστής υιοθέτησε τον Andy όταν παντρεύτηκε την Alene Atkins το 1962. Η Chaia γεννήθηκε το 1969, αφού ξαναπαντρεύτηκε.

«Αντίο» με 2,2 εκ. τηλεθεατές ο Λάρι Κινγκ

Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες και έχει πέντε παιδιά. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του, Shawn King, μετά από 22 χρόνια. Παντρεύτηκε και χώρισε την Αλέν Άκινς δύο φορές. Έγινε μια από τις πιο διάσημες φιγούρες της τηλεόρασης με την εκπομπή του «Larry King Live», η οποία μεταδιδόταν στο CNN από το 1985 έως το 2010.

Έχει ξεπεράσει αρκετά σοβαρά ζητήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα με καρκίνο του πνεύμονα πριν από δύο χρόνια. Είχε εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019 και παραλίγο να χάσει τη ζωή του το 2019.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top