Απίστευτο - Έβδομο διαζύγιο για τον Λάρι Κινγκ στα 85 του!

Μετά από 22 χρόνια γάμου

Για ρεκόρ Γκίνες διαζυγίων πηγαίνει ο Λάρι Κινγκ, αφού πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι χώρισε από την εδώ και 22 χρόνια έβδομη σύζυγό του Σον Σαουθγουίκ.

Η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου και να αναπαράγεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όταν το hashtag #larryking εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο Twitter. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε την «εύθραυστη» υγεία του διάσημου δημοσιογράφου, αλλά την προσωπική του ζωή και στο γεγονός ότι στα 85 του αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 59χρονη και 7η κατά σειρά σύζυγό του. 

Από τις τελευταίες εμφανίσεις του ζευγαριού σε βραβεία τον περασμένο Δεκέμβριο /Φωτογραφία AP Images

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού με τη Σαουθγουίκ αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο 85χρονος ζωντανός θρύλος των talk shows στην αίτηση διαζυγίου επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και πολλοί θεωρούν ως πραγματική αιτία του διαζυγίου μία χρόνια εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του, που μάλιστα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια.

Ο διάσημος παρουσιαστής και η 59χρονη Σον είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 κι έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Ο Larry King με τους δύο του γιους Τσανς και Κάνον
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top