Πάρις Χίλτον: «Κακοποιούμουν σε καθημερινή βάση»

Περιγράφει τα όσα έζησε, όταν οι γονείς της, την πήγαν σε ίδρυμα

Η Πάρις Χίλτον κατήγγειλε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία, την οποία υπέστη σε ηλικία 16 ετών, όταν οι γονείς της, την έστειλαν σε οικοτροφείο για 11 μήνες, επειδή περνούσε άσχημη εφηβεία.

Πάρις Χίλτον: Θα ήθελα να μείνω στη Μύκονο για πάντα!

Πάρις Χίλτον/Φωτογραφία AP

Συγκλονίζουν τα λόγια, με τα οποία περιγράφει την τραυματική εμπειρία που βίωσε. Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της σε Ειδική Επιτροπή στη Γιούτα, όπου συζητούταν σχέδιο νόμου για την προστασία κακοποιημένων παιδιών, η Χίλτον ανέφερε: 

Το όνομά μου είναι Πάρις Χίλτον. Είμαι επιζών κακοποίησης. Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση. Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου», εξομολογήθηκε, κατηγορώντας το προσωπικό ότι είναι «κακό και σαδιστικό». «Έκλαιγα κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, προσευχόμενη ότι θα ξυπνούσα από αυτόν τον εφιάλτη», πρόσθεσε η 39χρονη.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει».

Άλλος άνθρωπος η Πάρις Χίλτον! Άλλαξε το look της και έγινε μελαχρινή

Η ίδια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την κακοποίησή της το διάστημα που βρισκόταν εσώκλειστη στο εν λόγω ίδρυμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η παραμονή της εκεί της είχε αφήσει τραύμα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top