Πάρις Χίλτον: Θα ήθελα να μείνω στη Μύκονο για πάντα!

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της από το νησί των Κυκλάδων

Τον έρωτά της για τη Μύκονο επιβεβαίωσε η  Πάρις Χίλτον σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα. 

Η Χίλτον, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό “party animal» εαυτό της, έμενε σε ένα απροσπέλαστο ξενοδοχείο για VIP  που θυμίζει φρούριο, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. 

«Αγαπώ την Ελλάδα είναι απίστευτο μέρος, ειδικά η Μύκονος. Η ενέργεια του νησιού είναι τόσο όμορφη. Κοίταξε γύρω σου. Πού αλλού στον κόσμο θα δεις κάτι τόσο εντυπωσιακό; Η αρχιτεκτονική, τα πάντα, έχουν αυτό το πολύ όμορφο vibe» δήλωσε. 

Η Πάρις πρόσθεσε μάλιστα ότι κάθε χρόνο βρίσκει τα πράγματα και καλύτερα στο νησί και επισημαίνει ότι πλέον το jet set έχει αφήσει το Σεν Τροπέ για τη Μύκονο. 

Όσον αφορά για το πώς περνάει τις μέρες και τις νύχτες της στο  νησί  δηλώνει: «Λατρεύω να κολυμπάω, να κάνω scuba diving και βόλτες με «γουρούνες», να κυκλοφορώ στα σοκάκια της Χώρας. Λατρεύω επίσης το ελληνικό φαγητό το οποίο είναι πεντανόστιμο. Μου αρέσει κάθε φορά που είμαι  εδώ  και έρχονται οι φίλοι μου από Νέα Υόρκη, L.A., Mόσχα, Ντουμπάι. Όλοι έρχονται εδώ κάθε καλοκαίρι και είναι σαν reunion φίλων».

Μάλιστα,  η Χίλτον υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να ζήσει για πάντα στη Μύκονο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Σε αυτή τη βίλα; Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εδώ όσο και στη Μύκονο. Ο αρραβωνιαστικός μου κι εγώ χθες είχαμε μία ήρεμη νύχτα, δεν βγήκαμε έξω και ξαπλώσαμε κοιτώντας τα αστέρια και τη θέα με τα φωτισμένα σκάφη. Ήταν μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης». 

Και ποιες είναι οι τρεις λέξεις που της έρχονται στο μυαλό για το τι σημαίνει Ελλάδα, απαντά: «Παράδεισος. Κέφι. Πανέμορφος πολιτισμός».                                 
          
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top