Διάσημες μανούλες που γέννησαν στο σπίτι τους

Η Gigi Hadid, η Gisele και η Meryl Streep προτίμησαν ένα οικείο περιβάλλον

Πολλές είναι οι διάσημες μανούλες που επέλεξαν να γεννήσουν στο σπίτι τους και όχι σε κάποιο μαιευτήριο. Ένας από τους λόγους είναι πως σε μια τόσο σημαντική στιγμή ήθελαν να νιώθουν οικεία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Βέβαια η Gigi Hadid που γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Σεπτέμβριο, αποκάλυψε πως αποφάσισε να γεννήσει στην οικογενειακή φάρμα στην Πενσυλβάνια και όχι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο οποίο είχε κλείσει ραντεβού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Gigi Hadid: Γέννησε στο σπίτι μετά από 14 ώρες

Ποιες άλλες όμως γνωστές μανούλες επέλεξαν το σπίτι τους και όχι το μαιευτήριο;

Iskra Kawrence

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskra ✨ (@iskra)

 

Tο μοντέλο από τη Βρετανία γέννησε τον Απρίλιο του 2020, στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Philip Payne.

Ashley Graham

To μοντέλο γέννησε τον μικρό της Isaac Menelik Giovanni Ervin στις 18 Ιανουαρίου 2020. «Γέννησα φυσικά και ένιωσα κάθε πόνο. Δε υπάρχει πλέον κάτι που να μην μπορώ να καταφέρω», είπε στον σύζυγό της Justin Ervin.

Pamela Anderson

 

 

H Pamela, γέννησε και τα δύο της παιδιά στο σπίτι και συγκεκριμένα μέσα σε νερό. Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο Tomme Lee.

Gisele Bundchen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Η Gisele είναι γνωστή για την υποστήριξή της στον μητρικό θηλασμό αλλά και στις γέννες που γίνονται στο σπίτι. Η ίδια γέννησε στο οικείο της περιβάλλον έχοντας μαζί της τουν άντρα της, Tom Brady, τη μητέρα της, τις αδερφές της και τη μαία της. Το μοντέλο καλωσόρισε τον γιο της Benjamin… στην μπανιέρα της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Meryl Streep

H Meryl Streep με τις κόρες της και τον σύζυγό της

H Meryl Streep με τις κόρες της και τον σύζυγό της 

Η ταλαντούσα ηθοποιός, δεν έχει μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες για τις γέννες της αλλά όπως έχει γίνει γνωστό τουλάχιστον ένα από τα τέσσερα παιδιά της, τα έχει γεννήσει στο σπίτι της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ

 

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα τέσσερα παιδιά της τα γέννησε στο σπίτι με τη μαιά της  Αδερφή Helen Rowe.

Thandie Newton

 

 

H βραβευμένη ηθοποιός γέννησε και τα δύο της παιδιά, Ripley (2000) και Nico (2004) σε πισίνες γέννας στο σπίτι της. 

«Από τα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης μου, γνώριζα ότι ήθελα να γεννήσω σε ένα περιβάλλον που θα ένιωθα ασφάλεια και εμπιστοσύνη και το σπίτι μου ήταν εκεί που ήθελα να είμαι. Εάν είχα μια προβληματική εγκυμοσύνη, θα πήγαινα σε κάποιο νοσοκομείο όμως σε μια υγιή σαν τη δική μου, γνώριζα πως ο ειδικός ήμουν εγώ!»

 Jennifer Connelly

 

 

Η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να γεννήσει το παιδάκι της στην ασφάλεια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη το 2011. Η  Jennifer και ο σύζυγός της Paul Bretanny, καλοσώρισαν την κόρη τους Agnes, η οποία γεννήθηκε μέσα στο νερό!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top