Συγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μανούλα μου έφυγες μόλις στα 55 σου»

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του δημοσιογράφου

To σχόλιο του δημοσιογράφου στην Καινούργιου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας για την ασθένεια που έχει «πάρει» από τη ζωή τόσους συνανθρώπους μας. 

Κάποιοι, όπως ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης και ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησαν για τη δική τους εμπειρία με τον καρκίνο, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρθηκα στις εμπειρίες αγαπημένων τους προσώπων.

Γιώργος Βότσκαρης: Η συγκινητική ανάρτηση του δημοσιογράφου για τον καρκίνο

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε». Ο Γρηγόρης έχασε τη μητέρα του από καρκίνο σε ηλικία μόλις 55 ετών και η ανάρτησή του στο Instagram «ραγίζει καρδιές»!

Γρηγόρης Γκουντάρας

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου…Μανούλα μου ,γλυκό μου κορίτσι έφυγες μόλις στα 55 σου χρόνια από αυτή τη γα@@@η αρρώστια και μέχρι και λίγες ημέρες πριν πέσεις σε κώμα μας έλεγες πως είσαι μια χαρά για να μη μας στεναχωρήσεις🖤Δε σε ξεχνάμε ποτέ και κουράγιο και δύναμη σε όλο τον κόσμο που παλεύει…🙏🏻🙏🏻Να είστε δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους σας έχουν ανάγκη…» έγραψε ο παρουσιαστής και συγκίνησε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top