Mike: Η συγκινητική αφιέρωση στη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού 

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο νεαρός ράπερ, Mike, συγκινεί με το βίντεο που «ανέβασε» ευχαριστόντας τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού

Έλενα Τσαγκρινού: «Το μισό καλοκαίρι ήμασταν με τον Mike στο νοσοκομείο»

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, παλεύοντας με τον καρκίνο, με την Έλενα Τσαγκρινού, να τον στηρίζει όσο κανένας άλλος αυτό το διάστημα.

Έλενα Τσαγκρινού: Η τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Mike

Όπως έγραψε ο Mike μαζί με το βίντεο που πόσταρε στο Instagram: «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου! Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο γιατί σκεφτόμασταν πως θα ήταν αν έφευγα κρυφά από το νοσοκομείο ενώ ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ!! Απ’ ότι φαίνεται τελικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί τώρα που βλέπω αυτό το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες απλά γελάω και θυμάμαι ποσό αστείο ήταν εκείνο το βράδυ! Αγάπη μου σε ευχαριστώ για όλα!».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top