Αρραβωνιάστηκε η Kylie Minogue; Η απάντηση της ποπ σταρ

Τρελά ερωτευμένη στο πλευρό του Paul Solomons

Φαίνεται ότι εδώ και δύο χρόνια η «πριγκίπισσα» της Ποπ, Kylie Minogue, έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Paul Solomons, διευθυντή δημιουργικού του γνωστού αντρικού περιοδικού GQ

Η Kylie Minogue καλεί τους Βρετανούς στην Αυστραλία!

Πρίγκιπας Κάρολος Kylie Minogue Paul Solomons

O Solomons με την Kylie Minogue σε πρόσφατη συνάντησή τους με τον πρίγκιπα Κάρολο /Φωτογραφία Instagram

Παρότι η πεθερά της γνωστής τραγουδίστριας επιβεβαίωσε σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, δηλώνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τον γάμο που έπεται, η Αυστραλή ποπ σταρ που βρίσκεται στους δικούς της στην πατρίδα της, το διέψευσε. Εκπρόσωπός της δήλωσε στη The Sun: «Δεν ισχύει ο αρραβώνας. Είναι πολύ χαρούμενοι έτσι όπως είναι». 

«Αυτό το κορίτσι!», είχε γράψει ο Solomons σε κοινή του φωτογραφία με την Kylie στο Instagram

Billie Piper

Η ηθοποιός Billie Piper ξεκίνησε τον χορό των φημών /Φωτογραφία AP Images

Η φημολογία γύρω από τον αρραβώνα της 52χρονης τραγουδίστριας ξεκίνησε όταν η Βρετανή πρώην ποπ σταρ και ηθοποιός Billie Piper, άθελά της σε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE, είπε ότι παλιότερα την έσωσε από ένα πρόβλημα με την υγεία της ο «αρραβωνιαστικός της Kylie Minogue».

Kylie Minogue: Επέστρεψε στο Glastonburry Festival

Η Kylie που το 2005 διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού και κατέψυξε τα ωάρια της, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παρότι βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Sοlomons, έχει εγκαταλείψει το όνειρο να αποκτήσει δικό της παιδί.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top