Δημήτρης Λιγνάδης: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου

Μία ανάρτηση – βόμβα μέσα στον πόλεμο καταγγελιών αυτών των ημερών έκανε το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Ακρίτα στα social media, σύμφωνα με την οποία, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Έλενα Ακρίτα: «Aυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τους καταγγέλλοντες»

«Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Λίγο αργότερα, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, πως οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media.

Αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλησε να κάνει τη δική του ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν γνωρίζει πως προέκυψαν οι φήμες περί παραίτησής του, ενώ διευκρινίζει ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Λιγνάδης ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Δημήτρης Λιγνάδης».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top