«Μου είπε να αρχίσω να γδύνομαι και με ρωτούσε αν πάω με άνδρες»

Γιος διάσημης ηθοποιού καταγγέλει τον Κώστα Ζάπα

Όσα είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον σπουδαίο πατέρα της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, Πωλίνας Γκιωνάκη και φυσικά του αείμνηστου παππού του, Γιάννη Γκιωνάκη, αποφάσισε να δοκιμαστεί στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και της σκηνοθεσίας.

Διάσημη Ελληνίδα έγινε γιαγιά! Η φωτο και το συγκινητικό μήνυμα του γιου της

Ο ίδιος είναι καρπός του έρωτα της μαμάς του με τον γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Παπανικολάου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη για τον Κώστα Ζάπα, όταν είχε βρεθέι σε οντισιόν του.

Το αινιγματικό μήνυμα του Αντώνη Καφετζόπουλου μετά τις καταγγελίες

Συγκεκριμένα για την άσχημη εμπειρία που έζησε και για την πολύ δύσκολη θέση που ήρθε εξομολογήθηκε: 

«Έχει γίνει πριν πολλά χρόνια, ήταν ένα casting για μια ταινία με τον Κώστα Ζάπα. Εγώ δεν τον ήξερα, είχα διαβάσει τι είδους ταινίες κάνει. Γιατί εκείνος είπε ότι "όλοι όσοι έρχονται ξέρουν τι ταινίες κάνω". Εγώ δεν περίμενα να γίνουν τέτοια πράγματα. Πήγα για το casting σε ένα υπόγειο, δεν θυμάμαι πού, και άρχισε να λέει αν πηγαίνεις με άνδρες, "άρχισε να γδύνεσαι, άρχισε να τον παίζεις μπροστά μου", μου είπε να τον βγάλω έξω και να τον χτυπάω στο τραπέζι και εκεί έγινε χαμός και σηκώθηκα κι έφυγα. Αυτός τράβαγε κάμερα. Αλλά το θέμα ποιο είναι. Εγώ μπόρεσα να τον βάλω στη θέση του και να μην ενδώσω σε τέτοιες μα…ίες. Το θέμα είναι ότι άλλα παιδιά σε ηλικίες 18-20 δεν μπορούν να το κάνουν αυτό».

Ενώ στην ερώτηση για το ποια ήταν η αντίδρασή του, απάντησε: «Τσακωθήκαμε. Εμένα μπορεί να μη μου προκάλεσε κανένα τραύμα, αλλά εγώ μπόρεσα να το αντιμετωπίσω, ούτε η δουλειά με ένοιαζε ούτε τα λεφτά να πάρω. Μόνο αν κάνεις τσόντα χρειάζεται να δεις τον άλλον γυμνό. Αν κάνεις μια κανονική ταινία και απλά έχει γυμνό, δεν νομίζω ότι στο casting θα χρειαστεί να βγεις γυμνός. Φαντάσου τώρα αγόρια και κορίτσια 18-19 ετών που δεν ξέρουν και φαντάζονται ότι μπορεί έτσι να είναι το casting. Υπάρχουν πολλά καθοίκια σε αυτό το χώρο και αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Το ότι είσαι ενήλικας στα 18 δεν σημαίνει ότι μπορεί να σκέφτεσαι σαν ενήλικας. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με νοιάζουν τα λεφτά, άλλος μπορεί να τα έχει ανάγκη και να το έκανε».

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μαζί με τη μητέρα του

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top